Bedrijven

Laad je op voor topprestaties en ontdek het geheime wapen voor succesvolle CEO’s en bedrijfsleiders! Bij Reset Training Company bieden we niet alleen vitaliteit, maar ook waardevol bedrijfsadvies.

Stel je voor: medewerkers die zowel mentaal als fysiek in topvorm zijn, die het beste uit zichzelf halen en bruisen van energie. Bij ons vind je een speciaal ontwikkeld educatietraject waarmee werkgevers én werknemers meer energie en voldoening uit elke dag kunnen halen. We bieden persoonlijke coaching om je mindset en gedachten te transformeren, zodat je vol vertrouwen en doelgericht aan de slag kunt.

Onze begeleiding is gebaseerd op vier belangrijke pijlers: fysiek, persoonlijkheid, werk en balans. Binnen deze pijlers behandelen we onderwerpen als persoonlijke groei, slaap, stressmanagement, beweging, het najagen van ambitie, voeding en het belang van een sterke familieband.

Maar er is meer! We hebben een nieuwe aanwinst in ons team die diepgaande bedrijfscoaching biedt: Jorg Zwaans. Met zijn expertise geeft hij bedrijven de broodnodige diepgang om blijvende groei te realiseren. Daarom presenteren we vol trots Jorg Zwaans als onze bedrijfscoach, te zien op deze pagina.

Dus, stap in de wereld van Reset Training Company, waar vitaliteit en bedrijfsadvies samenkomen. Laad jezelf op, ontdek je potentieel en ga voor succes dat blijvend is!

NEWSLETTER SIGN-UP