BLOG

18 Feb 2021
277A4816

GIMBER

Shake it. Drink it. Cook it. Tame it.

Er zijn talloze gezondheidsvoordelen voor Gember. De belangrijkste daarvan zijn de krachtige ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, waardoor het een heerlijke manier is om ontstekingen en bacteriën te bestrijden!

Gember staat er ook om bekend dat het misselijkheid bestrijdt, wat zeer nuttig is in een jaar waarin elke krantenkop ons doet kotsen. Bovendien is aangetoond dat gember de bloedsuikerspiegel en het cholesterolgehalte verlaagt en zelfs de vertering verlicht. Ook ideaal in tijden waar we opgesloten zitten en het leukste tijdverdrijf vaak lekkere zaken bakken, koken, maar vooral ETEN is

De voordelen van gember zijn niet enkel merkbaar voor je dagelijkse weerbaarheid. Studies hebben namelijk ook aangetoond dat gember de groei van (darm)kanker kan verminderen en de pijn van Artritis kan verlichten.
Naast de fysieke effecten, is er ook voldoende bewijs om te suggereren dat gember enorme voordelen biedt voor de geestelijke gezondheid. Dat gaat dan van een verbeterde aandacht en geheugen, tot het bestrijden van angst en depressie.

Koken met pit van GIMBER – Ontdek de vele recepten

GIMBER is een heerlijk veelzijdig gemberconcentraat, dat perfect past in gerechten. Op zoek naar een verrassend gerecht. GIMBER brengt extra smaak en pit op je bord! Unieke smaak ervaring met organische ingrediënten.

Maar zet alcohol een keer aan de kant en neem een pikante verfrissende GIMBER mocktail!

Ingrediënten mocktail

Voor 1 mocktail

 • 25 ml GIMBER
 • 60 ml Bruisend water
 • 10 ml Limoensap
 • 15 ml Suikerwater (1/1)
 • 12 Verse muntblaadjes
 • 1/2 Limoen in partjes

Bereiding

 1. Doe de muntblaadjes, limoenpartjes en suikerwater in een glas.
 2. Kneus met een muddler en roer tot het goed gemengd is.
 3. Voeg de GIMBER en het limoensap toe.
 4. Voeg crushed ice toe.
 5. Vul aan met bruisend water.
 6. Garneer met verse munt en gember.

CHEERS!

Loop binnen en haal een flesje!