Golden Kettlebell

RTC’s Shining Beacon: The Tale of the Golden Kettlebell

Binnen de rijke historie van sportclub RTC leeft een betoverende legende – de sage van de Golden KB. Vele jaren geleden, toen sport en competitie de levensader van RTC vormden, ontstond er een jaarlijks evenement. Leden van de club kwamen in competitie samen om te strijden om de felbegeerde Gouden Kettlebell-trofee. Dit was niet zomaar een trofee; het was een uniek kunstwerk, vervaardigd door Remon van Zoggel, een meester in zijn vak bij Dutch Deco Factory.

Het naderen van de clubkampioenschappen bracht elk jaar een tastbare opwinding binnen RTC. De Golden KB-trofee, meer dan alleen een prijs, was het ultieme symbool van vastberadenheid, gemeenschap en sportiviteit. Bij het aanbreken van de wedstrijddag stonden de clubleden klaar om de uitdaging die hen wachtte aan te gaan. Het verhaal van de trofee was in zichzelf een ode aan de sport en de onverbrekelijke band met de geschiedenis van RTC.

De vormgeving van de trofee was een wonder om te aanschouwen. Vervaardigd uit de zuiverste materialen, straalde de Kettlebell in glanzend bladgoud, reflecteerde licht en liet dansende patronen op de muren achter. Onder de handen van Remon transformeerde de kettlebell tot een schitterend meesterwerk. De uren die hij in zijn Dutch Deco Factory doorbracht, resulteerden in een uniek stuk dat zijn persoonlijke kenmerk droeg. Zijn naam werd een begrip binnen de club, zijn passie voor kunst en vakmanschap geprezen en zijn creaties kregen een speciale plaats in de harten van de leden.

Met de tijd blijft de Golden KB inspireren en herinneren aan de glorieuze geschiedenis van RTC, tevens symbool staand voor toekomstige overwinningen. Het verhaal van de Golden KB, vastgehouden in de trofee die blijft schitteren als een kostbare schat, leeft voort in het hart van RTC. Dutch Deco Factory blijft indruk maken met hun buitengewone creaties, elke keer opnieuw de grenzen van verbeelding tarten.

WINNERS

Golden KB 2022 – Yoni Bergmans 
Golden KB 2023 – Nils van Tol