Talent Academy Group

Waar prestaties worden geleverd is weerstand een gegeven! En niks is mooier dan die weerstand kunnen managen en de prestatie neerzetten die je nastreeft. Dit vraagt zelfkennis!

Joost Leenders is 44 jaar en eigenaar van de Talent Academy Group. Dit bedrijf werkt in de topsport en met bedrijven die high performance nastreven.
Hoe word je een high performance team (HPT)? Een omgeving waarbinnen mensen niet alleen samenwerken, maar elkaar ook beter maken.
De Talent Academy Group neemt zijn expertise en ervaring vanuit de topsport mee naar het bedrijfsleven. Thema’s als confrontatie met de werkelijkheid, psychologische veiligheid en aanpassingsvermogen staan centraal.

Ambitie om een optimaal prestatieklimaat neer te zetten? Joost Leenders neemt je mee in dit proces.
Joost Leenders heeft opdrachten in de topsport bij organisaties als; Cycling team Jumbo Visma, Ajax en Manchester United. En in het bedrijfsleven bij o.a. Red Bull, Heineken en Louwman.

Bij inschrijving ontvang je een test hoe Talent Academy Group jouw rol in een management team evalueert. De resultaten van de test onthullen we tijdens de masterclass!