BLOG

04 jun 2024

Create Your Own Reality

Wat wil jij?

Inzicht geeft duidelijkheid, daarom maken wij bij Reset Training Company gebruik van de circle of life, een tool die we inzetten om inzicht te geven in de tevredenheid over jouw leven. We vragen je om jezelf op verschillende aspecten binnen je leven te scoren, op een cijfer van 0 tot 10, waarbij 0 maximaal ontevreden is en 10 maximaal tevreden.

Geloof me, dit kan super confronterend zijn. Je realiseert je ineens dat je toch niet zo’n goede partner bent geweest door de hectiek op je werk, of dat je de grip op je gezondheid toch echt bent verloren.

Dit is oke, het is niet realistisch om te verwachten dat elk aspect van je leven altijd een volle 10 zal zijn, zo zit het leven niet in elkaar, wel is het van belang dat jij helder hebt welke aspecten voor jou het belangrijkste zijn.

Wat is voor jou belangrijk, wat geeft jou energie en wat moet er absoluut veranderen? Wanneer je helderheid voor jezelf schept, ben je in staat om vanuit een positie van autonomie een krachtige keuze te maken. “Het is absoluut niet oké dat ik op mijn fysieke gesteldheid een 4 scoor, hier moet dringend verandering in komen.”

Wij willen je uitdagen

Wij zijn ervan overtuigd dat je jezelf kunt uitdagen door jezelf te meten volgens een zelfgekozen, realistische maatstaaf – een maatstaaf die je energie geeft. Wij geloven in jouw vermogen om te bepalen waar je naartoe wilt met je leven en wat je wilt veranderen.

Laat je niet misleiden door de Instagram-modellen die hun perfecte leven op Bali delen. Dit is niet de realiteit, maar de top 1% van social media. Jij hebt je eigen doelen. Met je baan, je gezin en je gezondheid, welke rollen wil je vervullen? Wat ga je eraan doen om die te bereiken?

Je bent tot zoveel in staat, mits je helderheid creëert en de harde realiteit recht in de ogen durft te kijken, een juist stappenplan maakt en de moed hebt om het daadwerkelijk uit voeren. Hier helpen we je graag bij, helderheid scheppen met brutale eerlijkheid om vervolgens kei hard gas te geven.