BLOG

18 jun 2024

Embrace Growth, Not Comfort

“Who Must I be, What must I do, so that I can HAVE!”

Iedereen wil alles, en op social media krijgen we constant te zien wat we zouden kunnen hebben: een groter huis, een mooiere partner, een betere onderneming, en een strakker lichaam.

Denk hier even over na. Je brein wordt overspoeld met informatie en prikkels, je vergelijkt jezelf ineens met duizenden *hyper succesvolle* individuen online. We geloven de illusie dat we spullen kunnen kopen om gelukkiger te worden; dat alles maakbaar en verkrijgbaar is.

Het leven is zeker beïnvloedbaar, maar niet maakbaar. Iedereen krijgt verschillende uitdagingen voorgeschoteld: een nieuwe baan, een pasgeboren kind, of een drukke onderneming. Deze veranderingen zijn niet makkelijk en dwingen je te groeien, wat energie en moeite kost.

Je hebt niet altijd controle over wat er op je pad komt, maar je bepaalt wel hoe je ermee omgaat. Daarom richten wij ons niet op het hebben, maar op het *doen en zijn.* Welke interne houding moet jij ontwikkelen om de resultaten te behalen die je wilt? Durf jezelf uit te dagen.

Kies niet voor comfort, kies voor groei.