Over ons

Klaar voor een krachtiger leven? Mooi. Wij zijn er om te helpen. Met solide coaching gebaseerd op psychologische principes, bewuste keuzes en stevige trainingen. En altijd zonder bullshit.

Fysiek én mentaal trainen. Je mindset bepaalt voor een groot deel het resultaat van je inspanning. De manier waarop je traint komt namelijk voort uit jouw manier van denken – uit je gewoonten. Wordt jouw leven bepaalt door slechte gewoonten? Investeer dan in jezelf en doorbreek dat patroon. Daar is alleen een mentale ‘reset’ voor nodig.

Hoe je dat doet, leren wij je. Met de juiste gedachtegang train je harder, kweek je karakter én behaal je maximale prestaties.

Sjoerd Breedveld

Founder 

LinkedIn

Joery Jansen

Founder 

LinkedIn

Kristian de Rijk

Operational Manager

LinkedIn

Michiel Beenen

Performance Trainer & Fysio

LinkedIn

Imre Salfischberger

Performance Trainer 

LinkedIn

Sjoerd Jansen

Performance Trainer 

LinkedIn

Tim van der Velde

Performance Trainer 

LinkedIn

Gijs Jans

Marketing Manager

LinkedIn

WHAT PEOPLE SAY

Reset Training Company has become the best personal training recently. Just read our actual customer reviews to understand the reason.

Goed om te zien dat er nu een plek voor ondernemers is waar niet alleen gesport kan worden, maar waar je vooral ook leert een balans te creëren tussen een gezonde levensstijl en een drukke onderneming/baan. Ik kom graag samen met de mannen bij jullie knallen.

Door intensief bezig te zijn met je gezondheid, beweging, voeding en aandacht voor jezelf en daarbij dus de balans vinden: nog betere bedrijfsresultaten!

Ik train 2 keer per week bij Reset naast mijn andere sport hobby’s, hardlopen en golf. Geen gewone sportschool, maar leuke ambiance met veel persoonlijke begeleiding en coaching voor ondernemers.

Voel me fitter en sterker en heb er veel profijt van in het dagelijks leven.

‘Set Goals to improve’. Een slogan die Reset Training Company hanteert en waar ik mij, als ‘jonge’ ondernemer, 100% in kan vinden.
Je wordt omringd door enthousiaste, vakkundige en ervaren trainers die het beste in je naar boven halen en je op de juiste manier in je kracht -Vigor- zetten. Zij zorgen ervoor dat je je focus niet alleen hebt, maar ook weet te behouden. De focus op je doel.

NEWSLETTER SIGN-UP