Over ons

Klaar voor een krachtiger leven? Mooi. Wij zijn er om te helpen. Met solide coaching gebaseerd op psychologische principes, bewuste keuzes en stevige trainingen. En altijd zonder bullshit.

Fysiek én mentaal trainen. Je mindset bepaalt voor een groot deel het resultaat van je inspanning. De manier waarop je traint komt namelijk voort uit jouw manier van denken – uit je gewoonten. Wordt jouw leven bepaalt door slechte gewoonten? Investeer dan in jezelf en doorbreek dat patroon. Daar is alleen een mentale ‘reset’ voor nodig.

Hoe je dat doet, leren wij je. Met de juiste gedachtegang train je harder, kweek je karakter én behaal je maximale prestaties.

Sjoerd Breedveld

Founder & Co-owner

Financial Manager | Sport-Fysio | Performance Trainer

Sociaal, empathisch en rechtdoorzee. Oprichter Sjoerd zette zich 20 jaar lang in als sportfysiotherapeut. Nu focust hij zich op maximale resultaten voor de members van Reset Training Company. Met energie, spontaniteit en een kritische blik helpt hij je topprestaties te bereiken.

Zijn focus? Oude gewoontes doorbreken en die vervangen voor nieuwe, positieve patronen. Sjoerd helpt je wezenlijk te veranderen. Zowel fysiek als mentaal. Een optimale mix van brute trainingskills en kennis van veilig sporten. Sjoerd zorgt voor een massief fundament voor een ijzersterk lichaam en een scherpe geest.

LinkedIn

Joery Jansen

Founder & Co-owner

Lifestyle Coach | Performance Trainer 

Joery houdt mensen een spiegel voor. Dat doet hij met respect en vertrouwen. Streng maar rechtvaardig. Hij helpt members van Reset Training Company de knop om te zetten en brengt oprechte intrinsieke verandering teweeg. Dat helpt members om tijdens het trainen tot het gaatje te gaan.

Zijn eerlijke aanpak leert je integer met je gestelde doelen om te gaan. Dat zorgt voor een gezonde dosis zelfdiscipline en helpt je tijdens het trainen je basic instinct te verslaan. Alles voor een duurzame verbetering in denken en bewegen én een vitaler leven.

LinkedIn

Kristian de Rijk

Operational Manager

Bij Kristian staat persoonlijke groei hoog in het vaandel. Elke dag streeft hij ernaar om zichzelf te verbeteren door middel van een positieve mindset, empathie, discipline en daadkracht. Dit uit zich fysiek door zijn grenzen op te zoeken en daarmee zijn mentale weerbaarheid te vergroten. Door zijn eigen grenzen te verleggen, creëert hij een breder referentiekader en een gezonde geest die bijdraagt aan een gezond lichaam.

Van jongs af aan heeft Kristian een passie voor sport. Hij begon op de tennisbaan en ontdekte naast het beoefenen van de sport ook zijn passie voor het lesgeven. Het aanleren van motorisch bewegen beperkte zich niet alleen tot tennis, maar hij ontwikkelde ook een grote interesse in fitness. Sport zit dus duidelijk in zijn genen.

Kristian heeft niet alleen een passie voor sport, maar ook voor ondernemen. Zo heeft hij zijn studie in Sport Economie gevolgd om zijn visie te verbreden en uit zijn comfortzone te stappen. Samen met Reset Training Company bouwt hij aan een merk waarin kwaliteit centraal staat en dat een duurzame vitale levensstijl bevordert.

Bij onze sportschool streven wij ernaar om onze klanten te inspireren en te begeleiden op hun eigen reis naar persoonlijke groei en vitaliteit. Het team van Reset staat klaar om jou te helpen om het beste uit jezelf te halen en een gezonde levensstijl te creëren die blijvend is.

LinkedIn

Imre Salfischberger

Performance Trainer 

Binnen Reset Training Company verzorg ik de performance trainingen.

Ik ben vaak bezig met de persoonsontwikkeling van onze members en geniet van de ontwikkeling die onze members doormaken. De reden dat ik ervoor heb gekozen om mijzelf nog meer te ontwikkelen bij Reset Training Company is de werkwijze die zij hanteren en de doelgroep die zij aanspreken. Reset Training Company staat voor integriteit en persoonlijke begeleiding. Ik kan me erg associëren met de aanpak waar Reset Training Company zich sterk voor maakt. Ik ben ook er blij dat ik de kans heb gekregen om mijn carrière op een geweldige manier af te trappen.

Ik kijk er naar uit om bij Reset Training Company mijn passie voor sport en bewegen te combineren met de kennis die ik heb en nog op ga doen. Zelf heb ik altijd veel uren op de tennisbaan gespendeerd en daar ben ik nog steeds te vinden om mijn hobby uit te oefenen. Daarnaast fitness ik vier keer in de week om mijn persoonlijke doelen te behalen.

LinkedIn

Gijs Jans

Marketing Manager

Klantenbinding creëren en de marketingstrategie verbeteren om het bedrijf nog beter op de kaart te zetten: dat is mijn taak binnen Reset Training Company. Wekelijks verwerken we op de achtergrond de data van onze members. Zo dragen ook wij ons steentje bij om de klanten – die geïnteresseerd zijn in een gezondere levensstijl – de succesformule van Reset Training Company te laten bereiken!

Ik werk vanuit mijn bedrijf da-ad Marketing samen met bedrijven om hun bereikbaarheid te vergroten. Ik maak een uitgebreid plan met het bedrijf om zo de juiste doelgroep op het juiste moment van de dag aan te kunnen spreken. Door de flexibiliteit die Reset Training Company biedt zorgt dat voor meer afwisseling, focus, succes en klantenbinding bij da-ad.

Ook gaan we als team zorgen voor een speciaal “connectieforum” waar ondernemers – die member zijn bij Reset Training Company – makkelijk met andere ondernemers in contact kunnen komen of met elkaar kunnen bouwen aan iets moois naast hun gezondheid. da-adkrachtig samen bouwen, daar gaan we voor!

Op dinsdag en vrijdag ben ik aanwezig, dus wil je een praatje maken of heb je een vraag? Trek me dan zeker even aan mijn mouw!

LinkedIn

WHAT PEOPLE SAY

Reset Training Company has become the best personal training recently. Just read our actual customer reviews to understand the reason.

Goed om te zien dat er nu een plek voor ondernemers is waar niet alleen gesport kan worden, maar waar je vooral ook leert een balans te creëren tussen een gezonde levensstijl en een drukke onderneming/baan. Ik kom graag samen met de mannen bij jullie knallen.

Door intensief bezig te zijn met je gezondheid, beweging, voeding en aandacht voor jezelf en daarbij dus de balans vinden: nog betere bedrijfsresultaten!

Ik train 2 keer per week bij Reset naast mijn andere sport hobby’s, hardlopen en golf. Geen gewone sportschool, maar leuke ambiance met veel persoonlijke begeleiding en coaching voor ondernemers.

Voel me fitter en sterker en heb er veel profijt van in het dagelijks leven.

NEWSLETTER SIGN-UP