Sportfysiotherapie

fysiotherapie

Ontdek je ware potentieel met sportfysiotherapie. Bij Reset Training Company geloven we dat iedereen het verdient om behandeld te worden als een atleet. Als je maar wilt bewegen, ben je bij ons op het juiste adres. Onze ruime ervaring in de topsport helpt jou om optimaal te herstellen.

  • Kom van je sportblessures af
  • Verbeter je sportprestaties
  • Voorkom nieuwe sportblessures

Wat is sportfysiotherapie?

Wanneer je de eerste keer met je sportblessure bij ons komt, doen we een uitgebreide intake. Hierin kijken we naar het ontstaan van je blessure en proberen we te achterhalen waarom deze nog niet vanzelf is overgegaan. Bij het lichamelijk onderzoek kijken we hoe het met je mobiliteit, kracht en coördinatie is gesteld. Wij kijken hierbij niet alleen naar het geblesseerde lichaamsdeel, maar onderzoeken ook de naburige gewrichten. Een knieklacht kan bijvoorbeeld ontstaan door een spierzwakte rond je heup, een schouderklacht door een stijve bovenrug.

Wanneer we alle gegevens hebben, kunnen we een duidelijke diagnose stellen en daarmee een behandelplan opstarten. Waar nodig combineren we sportfysiotherapie en Dry Needling om je snel beter en met minder pijn te laten bewegen. Daarna is het werken! We werken samen om de optimale voorwaarde te creëren om tot beweging en training te komen.

NEWSLETTER SIGN-UP