Onze methode

Wij werken vanuit een krachtige formule

Bij Reset Training Company focussen we op 4 fundamentele waarden: fysiekpersoonwerk en balans.

Wij werken volgens target practice: we stellen doelen en werken daar naartoe.
Daarbij kun jij je voortgang steeds blijven volgen. Je doorbreekt bij ons de cirkel van het maken van veilige keuzes. Discomfort hoort erbij, wanneer we samen met jou aan verbeteringen werken. Je wilt immers doen wat goed is! Dan is het nodig om eerlijk tegen jezelf te zijn. Alleen door na te komen wat je zegt, bereik je je gestelde doelen. No excuses!

Wij leren je hoe je die juiste mentaliteit aanzet in je brein. Dat is niet makkelijk maar wij staan achter je, all the way.

100% COMMITMENT

Bij ons ben je meer dan een member. Je maakt onderdeel uit van onze community. Wij brengen verbinding met gelijkgestemden. 

De fundamentals vanuit waar wij werken

Fysiek

Een gezond lijf met een hogere belastbaarheid. Weg met die kleine pijntjes. Pak verantwoordelijkheid voor je lichaam en zorg dat je met ons het lijf ‘aanzet’.

Dit zorgt voor positieve lichamelijke veranderingen, van een hogere calorieverbranding tot de aanpak van fysieke stress. Kortom: werken aan een fit en krachtig lijf en een gezonde levensstijl.

Persoon

Een leven gericht op mentale groei en weerbaarheid draagt bij aan stressvermindering en geeft rust. We nemen een kijkje in de spiegel en maken groeikeuzes. We leren je kritisch te kijken waar je staat en brengen verbeteringen aan.

We creëren een stukje eigenwaarde, dat cruciaal is voor het maken van de juiste keuzes. Het creëren van eigenaarschap op alle pijlers zorgt ervoor dat je zonder afleidingen op je doel afgaat.

Balans

Gezonde verdeling in prioriteiten en verplichtingen. Het leven is niet gefocust op één onderdeel, maar op de samenhang van verschillende activiteiten, prioriteiten en verplichtingen.

Oncomfortabele keuzes maken zorgt voor persoonlijke groei.

Werk

Zakelijke successen door persoonlijke groei. Als je met meer focus, energie en weerbaarheid aan het werk gaat, krijg je veel meer gedaan.

Je concentratievermogen groeit, je werkt met meer structuur en zit beter in je vel.

Belangrijke fysieke en mentale Integriteitsprincipes binnen Reset Training Company:

  • Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.
  • Jezelf aan principes en overtuigingen houden.
  • Consequent handelen naar eigen waarden en normen.
  • Jezelf ook in oncomfortabele situaties en onder druk aan afspraken houden.
  • Open en eerlijk spreken en voor je mening uitkomen waar dat nodig en mogelijk is.
  • Een realistisch besef van een krachtige en gezonde eigenwaarde hebben.

NEWSLETTER SIGN-UP