BLOG

17 feb 2021
Nieuwe website Reset Training Company

We’re live!

Welkom bij onze net gelanceerde Reset Training Company website.

We mogen gerust zeggen dat 2020/2021 voor veel mensen een bewogen jaar is geworden. Om niet te veel op de negatieve gebeurtenissen (COVID) in te gaan zijn er voor ons zeker een aantal positieve en prachtige bewegingen geweest. We zijn in 2020 afgetrapt met;

  • Opening nieuwe locatie Vught (brandweerpand binnen de kazerne, brand new)
  • Opening van onze sportfysio locatie
  • Lancering van ons educatie programma
  • Lancering van onze eigen Reset Training Company app
NO NONSENSE

Wij creëren samen met jou leefbare leefpatronen die ervoor zorgen dat jij eigenaarschap ontwikkeld op een gezonde levensstijl vol energie, kracht, weerstand en genoeg fysieke maar vooral ook mentale weerbaarheid.

Vanuit de basis van sportfysio en topsport coaching hebben we een krachtige formule ontwikkelt voor onze members. De consistente en op commitment gebouwde coach mentaliteit creëert een succesvolle omgeving waar onze members recht op hun doel af kunnen gaan. 100% commitment zorgt voor echte resultaten. Ben jij bereid te doen wat nodig is om je doelen te bereiken, ongeacht gevoelens of omstandigheden.

Toch zien we dat veel werknemers maar vooral ook ondernemers zich door gevoelens en omstandigheden laten leiden. Het gevolg is dat er niet het resultaat behaald wordt op; Fysiek, mentaal, persoonlijk vlak, of dat bedrijven niet de resultaten behalen die ze zouden kunnen behalen.

Stop met proberen start met doen!