BLOG

18 feb 2021
277A4952

First steps

Knikkende knieën zijn niet nodig.

 

De stap om (weer) te gaan sporten is voor veel mensen al een flinke. De stap om die sportieve activiteiten dan ook nog eens te gaan doen is helemaal bewonderenswaardig. Want daarmee geef je aan dat je er écht werk van wilt maken en serieus met je fitheid en belastbaarheid aan de slag wilt gaan. Dat zien wij graag, nee: zo zien we het zelfs het liefst! Want bij ons draait het allemaal om motivatie, discipline en commitment. Maar niemand heeft gezegd dat het dan ook niet gezellig mag zijn.

 

Je hoeft dus echt niet met knikkende knieën bij ons binnen te komen, tenzij je natuurlijk zo onder de indruk bent van ons prachtige onderkomen. Of van ons. Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn namelijk blij dat je voor ons durft te kiezen. Dat geeft voor ons direct aan dat je beseft dat je de regie over je lichaam en gezondheid in eigen hand durft te nemen. Daarbij krijg je natuurlijk onze hulp, want wij weten als geen ander dat je niet alleen op eigen kracht het beste uit jezelf kunt halen.

 

We begrijpen het wel, dat je toch met een gevoel van spanning bij ons binnenkomt. Noem het angst voor het onbekende, noem het drempelvrees: feit is dat je voor ons dus echt niet bang hoeft te zijn. Wij staan voor een eerlijke en directe aanpak: niet alleen van jou naar ons of van ons naar jou, maar vooral naar jezelf. Want jij bent degene die jezelf die sportieve doelen stelt, die aangeeft waar je naartoe wilt. En dan gaan wij er van uit dat je dan ook beseft dat je hiermee niet voor de weg van de minste weerstand kiest. Je zult er dus voor moeten zorgen dat je doet wat je zegt.

 

Om ervoor te zorgen dat je dat daadwerkelijk gaat bereiken, willen wij van je weten wat voor vlees we in de kuip hebben. We maken graag uitgebreid kennis met je. Onderdeel van die kennismaking is een try-out, waarin je laat zien waar je staat. Na deze try-out kun je alvast gaan nadenken over waar je naartoe wilt. We brengen daarna graag in kaart of je die weg ook aankunt, zowel lichamelijk als mentaal. Geloof ons maar: daarbij ga je zeker nog kwaliteiten ontdekken die je nooit bij jezelf gezocht had. Deelnemen is belangrijker dan winnen? Dat zal best zo zijn. Maar als wij met jou kunnen bereiken wat we samen hebben afgesproken: dan zijn we allemaal winnaars.

 

Dus: graag tot snel, als je durft …

 

Sjoerd & Joery