Archieven: Testimonials

21 mei 2024

Marja Langenhof

Ik train nu bijna vier jaar twee keer in de week bij Reset. Gaat het even wat minder, fysiek of mentaal? Dan helpen zij je weer ‘back on track’. Persoonlijk doelen worden steeds bijgesteld, zodat je je blijft ontwikkelen en verbeteren. Daarnaast zijn de businessevents, waarbij je in een andere sociale en gezellige setting contact […]

Continue Reading
19 apr 2024

Lars Albers

‘Set Goals to improve’. Een slogan die Reset Training Company hanteert en waar ik mij, als ‘jonge’ ondernemer, 100% in kan vinden. Je wordt omringd door enthousiaste, vakkundige en ervaren trainers die het beste in je naar boven halen en je op de juiste manier in je kracht -Vigor- zetten. Zij zorgen ervoor dat je […]

Continue Reading
11 jun 2021

Jeroen van de Dussen

Ik train 2 keer per week bij Reset naast mijn andere sport hobby’s, hardlopen en golf. Geen gewone sportschool, maar leuke ambiance met veel persoonlijke begeleiding en coaching voor ondernemers. Voel me fitter en sterker en heb er veel profijt van in het dagelijks leven.

Continue Reading
18 feb 2021

Robin van Vugt

Door intensief bezig te zijn met je gezondheid, beweging, voeding en aandacht voor jezelf en daarbij dus de balans vinden: nog betere bedrijfsresultaten!

Continue Reading
18 feb 2021

Kees van Tol

Goed om te zien dat er nu een plek voor ondernemers is waar niet alleen gesport kan worden, maar waar je vooral ook leert een balans te creëren tussen een gezonde levensstijl en een drukke onderneming/baan. Ik kom graag samen met de mannen bij jullie knallen.

Continue Reading