Droog Train Protocol 2024

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent: droogtrainen! Zoals jullie weten, organiseren we jaarlijks een ‘afvalperiode’ met een knipoog. Gedurende deze tijd focussen we net iets meer op gewichtsverlies en de daarbij komende vermindering van huidplooien.
Met dit negen weken durende programma is het team tegen team, met als doel om zoveel mogelijk kilogram, omtrek en huidplooien te verliezen.

Dit jaar trappen we af met een gastspreker, namelijk: Marc van Lokven. Hij ontwikkelde een methode die de hersencapaciteit vergroot, waardoor mensen beter omgaan met de eisen van de moderne maatschappij. Zijn aanpak, gebaseerd op inzichten in het brein en biochemie, leert individuen hoe ze hun verwerkingscapaciteit kunnen uitbreiden. In zijn lezing presenteert hij praktische stappen voor deze aanpassingen.

Aan het eind van het traject, op 7 juni in de avond, sluiten we af met een gezellige BBQ, gecombineerd met een cocktailworkshop verzorgd door Cocktail Moves door Pim Peters! Dit wil je dus niet missen!

Schrijf je snel in om hierbij te zijn!