Membercourse

Reset Training Company nodigt je uit voor een unieke ervaring: de RTC Member Course. Dit unieke evenement biedt jou een exclusieve blik achter de schermen bij 6 toonaangevende bedrijven. Een kans om te ontdekken hoe deze organisaties opereren, zich onderscheiden en innoveren.

Wat je kunt verwachten
De RTC Member Course is een avontuurlijke dag, vormgegeven in de stijl van een ‘running dinner’. Je wordt door het Reset Team vervoerd naar diverse locaties, waarbij de bestemmingen een verrassing blijven tot het moment van aankomst. Bij elk bedrijf krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan masterclasses en andere unieke activiteiten, speciaal georganiseerd om hun bedrijfscultuur, innovaties, verhalen van ondernemers en prestaties te demonstreren.

Helemaal in de stijl van Reset Training Company, belooft dit evenement niet alleen een leerzame ervaring te zijn, maar ook een die nieuwsgierigheid en ontdekking beloont. De locaties en activiteiten zijn zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een memorabele en verrijkende dag.

Inschrijvingsinformatie
De plaatsen voor de RTC Member Course zijn beperkt. Wij nodigen je daarom uit om je nu in te schrijven en jouw plek te verzilveren. Wees erbij en maak deel uit van deze unieke ontdekkingsreis door de bedrijfswerelden die aangesloten zijn binnen Reset.